Kød slankekur

Effekter ved slankekur med kød

En slankekur med kød er specielt noget der appellerer til de fleste mænd, som generelt er glade for kød.

En kød slankekur er i høj grad knyttet til proteinkuren, hvor det primære fokus er at indtage store mængder protein. Da kød rummer store mængder af dette, vil det være naturligt at lade det indgå i slankekuren.

En kød slankekur, hvor du får rigeligt med proteiner er uden tvivl positivt for din muskelmasse og for at fastholde en god forbrænding. To gode effekter ved disse slankekure med kød.

Det kan virke helt utroligt, men hvis du erstatter kartofler, ris og pasta med store mængder kød, vil du hurtig bemærke det på vægten.

Det er det fantastiske ved en kød slankekur, hvor du spiser rigeligt at det, fremfor de mere kedelige kartofler, pasta og hvidt brød. Du må bare ikke tro at kulhydraterne helt skal udelades, for det kan nemlig give negative effekter.

Det handler derimod om at vælge de gode og sundeste kilder til kulhydrater, i dine fødevarer.

 

Kød slankekure og blodpropper

Der kan desværre være negative bivirkninger, ved at vælge en slankekur der primært består af kød og andre proteinholdige fødevarer.

Når der fokuseres på disse kød slankekure, må du nemlig ikke helt udelade kulhydraterne. Det kan  være farligt, ifølge et nyt svensk studie.

Det svenske studie indikerer nemlig at kvinder kan øge deres risiko for blodpropper, hvis de går helt udenom brød, pasta, kartofler og ris. En tendens der har været ret udbredt, den senere tid, da det er nemt og effektivt.

Man skal gå langt i kampen mod kiloene, men grænsen går ved helt at udelade kulhydrater i kosten. De kulhydrater man derimod SKAL udelade, er dem der kommer fra usunde sager som slik, chips og sodavand.

Man må nemlig ikke undlade at spise godt med rugbrød, havregyn mv., da man derved kan komme til at mangle de vigtige kostfibre og sunde vitaminer og mineraler.

Det handler om at udvælge de rigtige kilder til kulhydrat og IKKE helt at udelade dem fra kosten.

Studiet skal i høj grad betragtes som en reminder for personer på slankekure, om at de helt ekstreme protein og køde slankeure ikke er vejen frem.

Du kan læse mere om det svenske studie i denne nyhed fra politiken.dk.